Rinse the champignons well. If necessary, remove the top layer. Prepare parchment and cling film.
Хорошо промойте шампиньоны. При необходимости снимите верхний слой. Подготовьте пергамент и пищевую пленку.
Make the marinade. In a deep bowl, mix soy sauce, mayonnaise, sugar, salt and pepper. Stir thoroughly until the sugar is completely dissolved.
Сделайте маринад. В глубокой миске смешайте соевый соус, майонез, сахар, соль и перец. Тщательно размешайте до полного растворения сахар.
Prepare the champignons. Pour the marinade over the mushrooms. Cover with cling film and leave for 120 minutes. Cover a baking sheet with parchment. Place the pickled mushrooms on it, caps down. Bake pickled mushrooms in an oven preheated to 190˚C for 35 minutes.
Приготовьте шампиньоны. Залейте грибы маринадом. Накройте пищевой пленкой и оставьте на 120 минут. Противень застелите пергаментом. На него выложите замаринованные грибы шляпками вниз. Запекайте маринованные грибы в духовке, разогретой до 190 ˚C, 35 минут.
Serve in portions, garnished with chopped parsley and green onions.
Подавайте порционно, украсив нарезанной петрушкой и зеленым луком.