Wash the mushrooms and cook in boiling water. Peel the onion, cut a quarter of the onion into small cubes. Peel the garlic and cut into thin slices. Wash, peel and grate the carrots for Korean salads.
Грибы вымойте, сварите в кипящей воде. Лук очистите, четвертую часть луковицы нарежьте мелкими кубиками. Чеснок очистите и нарежьте тонкими ломтиками. Морковку вымойте, очистите и натрите на терке для корейских салатов.
Make a fry. Heat 1 tablespoon of oil in a frying pan, add the chopped onion and fry over medium heat until soft, then add the garlic and fry the vegetables together for about 1 minute.
Сделайте зажарку. На сковороде разогрейте 1 столовую ложку масла, высыпьте нарезанный лук и обжарьте до мягкости на среднем огне, затем добавьте чеснок и жарьте овощи вместе примерно 1 минуту.
Prepare the marinade for the mushrooms. Mix water, salt and sugar in a bowl or small saucepan, add bay leaf and black pepper, immediately pour in oil and vinegar. Wait for it to boil and cook the marinade for 20-30 seconds.
Приготовьте маринад для грибов. Смешайте в миске или в небольшой кастрюле воду, соль и сахар, добавьте лавровый лист и черный перц, сразу влейте масло и уксус. Дождитесь кипения и проварите маринад 20-30 секунд.
Start marinating the mushrooms. Add chopped carrots, onions and garlic to the mushrooms. Pour the hot marinade over the prepared vegetables. Leave for 1 hour at room temperature.
Приступите к маринованию грибов. Добавьте к грибам нарезанную морковь, лук и чеснок. Залейте горячим маринадом подготовленные овощи. Оставьте на 1 час при комнатной температуре.
Place marinated champignons with carrots in a jar. Place the mushrooms and vegetables into a jar; if packed tightly, the stated amount of ingredients will fit into a half-liter jar. Pour over the marinade left over from the champignons. Close with a nylon lid and place the workpiece in the refrigerator.
Выложите шампиньоны маринованные с морковью в банку. Переложите грибы с овощами в банку, при плотном укладывании заявленное количество ингредиентов поместится в пол-литровую банку. Залейте маринадом, который остался после шампиньонов. Закройте капроновой крышкой и поставьте заготовку в холодильник.
Serve pickled mushrooms with carrots as an appetizer, first placing them in a small salad bowl and sprinkling with chopped dill.
Подавайте маринованные грибы с морковью в качестве закуски, предварительно выложив в небольшой салатник и посыпав нарезанным укропом.