Check all the necessary ingredients, wash the chicken egg and zucchini, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, куриное яйцо и кабачок помойте, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the zucchini into slices 1-1.5 cm thick.
Кабачки нарежьте кружочками толщиной 1-1,5 см.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Heat a frying pan with vegetable oil and place the zucchini on it.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите на нее кабачок.
Fry the zucchini until tender, 5-7 minutes on each side. Salt and pepper to taste.
Обжарьте кабачки до готовности в течение 5-7 минут с каждой стороны. Посолите и поперчите по вкусу.
Heat another frying pan with vegetable oil. Break an egg into it and fry until done.
Разогрейте другую сковороду с растительным маслом. Разбейте в нее яйцо и обжарьте до готовности.
Serve the dish on a serving plate, topping the zucchini with fried eggs, grated cheese, green onions and sunflower seeds.
Подавайте блюдо на порционной тарелке, выложив сверху на кабачки глазунью, тертый сыр, перышки зеленого лука и подсолнечные семечки.