Rinse and clean (if necessary) the mushrooms. To prepare this dish you need small mushrooms. Wash and peel the carrots. Grate using a Korean carrot grater or regular carrot grater. Peel and finely chop the garlic.
Промойте и почистите (при необходимости) шампиньоны. Для приготовления этого блюда требуются мелкие грибы. Морковь помойте и очистите. Натрите на терке для корейской моркови или на обычной. Очистите и мелко нарежьте чеснок.
Prepare the mushrooms. Pour water into a saucepan and add salt. Add champignons. Bring to a boil over high heat, reduce heat to medium and simmer for 10 minutes.
Подготовьте грибы. В кастрюлю налейте воду и посолите. Добавьте шампиньоны. Доведите до кипения на сильном огне, убавьте огонь до среднего и варите 10 минут.
Marinate the appetizer. In a deep bowl, combine mushrooms, garlic, salt, sugar, vinegar, oil and peppers. Mix thoroughly. Add the carrots, cover with a large plate and press something heavy on top. For example, a liter bottle filled with water. Leave to infuse for 420 minutes.
Замаринуйте закуску. В глубокой миске смешайте грибы, чеснок, соль, сахар, уксус, масло и перцы. Тщательно перемешайте. Добавьте морковь, накройте большой тарелкой и придавите сверху чем-нибудь тяжелым. Например, литровой бутылкой, наполненной водой. Оставьте на 420 минут настаиваться.
Before serving, garnish the dish with a sprig of cilantro or parsley.
Перед подачей украсьте блюдо веточкой кинзы или петрушки.