Wash the mushrooms under running water. Peel the garlic. Conveniently arrange the food on the table. Prepare the jars.
Помойте грибы под проточной водой. Очистите чеснок. Удобно разложите на столе продукты. Подготовьте банки.
Marinate the mushrooms. Place the peeled mushrooms in a saucepan, cover with water and add all the spices (except vinegar). After boiling, reduce heat to medium, pour in vinegar and leave to simmer for 25 minutes. Remove from stove and cool. Distribute the mushrooms among the jars, fill with homemade marinade and vegetable oil. Leave the mushrooms to steep for at least 600 minutes.
Замаринуйте грибы. Очищенные грибы положите в кастрюлю, залейте водой и добавьте все пряности (кроме уксуса). После закипания убавьте нагрев до среднего, налейте уксус и оставьте томиться 25 минут. Снимите с плиты и остудите. Распределите грибы по банкам, залейте домашним маринадом и растительным маслом. Оставьте грибы настаиваться минимум на 600 минут.
Place the pickled mushrooms in a bowl and serve for lunch.
Замаринованные грибы переложите в миску и подайте к обеду.