Rinse each mushroom under running water. If necessary, remove the top layer of skin. Wash the iceberg lettuce and dry it with a paper towel. Peel and chop the garlic.
Промойте каждый гриб под проточной водой. При необходимости удалите верхний слой кожицы. Помойте салат Айсберг и просушите его бумажным полотенцем. Почистите и измельчите чеснок.
Prepare marinated mushrooms for the grill. In a deep container, mix soy sauce, mayonnaise, garlic, salt and paprika, black pepper. Add the mushrooms and mix thoroughly until the marinade completely covers the mushrooms. Leave for 10 hours.
Приготовьте маринованные грибы для мангала. В глубокой емкости смешайте соевый соус, майонез, чеснок, соль и паприку, черный перец. Всыпьте грибы и тщательно перемешайте, чтобы маринад полностью покрыл шампиньоны. Оставьте на 10 часов.
Fry the mushrooms. Place several mushrooms on long skewers or skewers. Cook over hot coals for 15 minutes, turning constantly to ensure mushrooms cook evenly.
Пожарьте грибы. Насадите по несколько грибов на длинные шпажки или шампуры. Готовьте над раскаленными углями в течение 15 минут, постоянно поворачивая, чтобы шампиньоны жарились равномерно.
Place iceberg lettuce leaves on a plate. Place mushrooms on top of them.
На блюдо выложите листы салата Айсберг. Поверх них разместите грибы.