Hard boil the eggs, cool in cold water and peel. Thaw the squid at room temperature, then remove the skin, transparent film and remove the entrails. Wash and chop the greens.
Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде и почистите. Кальмаров разморозьте при комнатной температуре, затем снимите кожицу, прозрачную пленку и удалите внутренности. Зелень вымойте и нарежьте.
Prepare the squid. Boil the carcasses in boiling water for 2-3 minutes. Leave to cool.
Подготовьте кальмаров. Тушки отварите в кипящей воде 2-3 минут. Оставьте остужаться.
Prepare the filling. Finely chop the crab sticks, eggs and herbs. Grate the cheese on a fine grater. Add mayonnaise, salt and pepper, mix the products.
Приготовьте начинку. Мелко нарежьте крабовые палочки, яйца и зелень. Сыр натрите на мелкой терке. Добавьте майонез, соль и перец, перемешайте продукты.
Stuff the squids with the crab stick mixture.
Начините кальмары смесью из крабовых палочек.
Cut the finished squid stuffed with crab sticks and cheese into rings. Place on a serving plate.
Готовые кальмары, фаршированные крабовыми палочками и сыром, разрежьте на кольца. Выложите на сервировочное блюдо.