Place the crab sticks on the bottom shelf of the refrigerator and defrost. Remove packaging. Wash the greens and dry with paper towels. Conveniently arrange the necessary products on the table.
Крабовые палочки положите на нижнюю полку холодильника и разморозьте. Снимите упаковку. Зелень вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Удобно разложите на столе нужные продукты.
Prepare the filling. Chop the crab sticks. Grate the cheese on a fine grater.
Подготовьте начинку. Крабовые палочки нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке.
Bake pancakes. Add a little salt to the eggs and beat. Pour a little egg mixture into a preheated frying pan with some vegetable oil and fry on each side for 2 minutes. Bake other pancakes too.
Выпеките блинчики. К яйцам добавьте немного соли и взбейте. Налейте немного яичной массы на разогретую сковороду с добавлением растительного масла и обжарьте с каждой стороны по 2 минуты. Также выпеките и другие блинчики.
Proceed to the final stage of preparation. Grease each egg pancake with mayonnaise on top, lay out a crab stick, spread grated cheese and sprinkle with chopped dill. Roll the pancakes into tubes.
Приступите к финальному этапу приготовления. Каждый яичный блин сверху смажьте майонезом, выложите по крабовой палочке, распределите тертый сыр и посыпьте рубленой зеленью укропа. Сверните блинчики в трубочки.
Cut the finished pancakes with crab sticks and cheese into several pieces and place on a serving plate. For convenience, insert a skewer into each piece.
Готовые блины с крабовыми палочками и сыром разрежьте на несколько частей, уложите на сервировочное блюдо. В каждый кусочек для удобства воткните шпажку.