Remove the packaging from the crab sticks. Wash chicken eggs thoroughly. Peel the garlic. Wash the greens under running water and dry with paper towels.
С крабовых палочек снимите упаковку. Куриные яйца тщательно вымойте. Чеснок очистите от шелухи. Зелень вымойте под проточной водой и обсушите бумажными полотенцами.
Prepare the minced meat. Grate the crab sticks on a fine grater and place in a deep container. Grind the cheese and place it on the sticks. Break the eggs, add the garlic passed through a press, season with salt, stir.
Приготовьте фарш. Крабовые палочки натрите на мелкой терке, выложите в глубокую емкость. Измельчите на терке сыр, выложите его к палочкам. Разбейте яйца, добавьте пропущенный через пресс чеснок, приправьте солью, перемешайте.
Start preparing the cutlets. Form small cutlets from the resulting mass, bread them in flour and fry in a heated frying pan with the addition of vegetable oil for 2 minutes on each side.
Приступите к приготовлению котлет. Из полученной массы сформируйте небольшие котлетки, запанируйте их в муке и обжарьте на разогретой сковороде с добавлением растительного масла по 2 минуты с каждой стороны.
Place crab stick cutlets with cheese on a serving plate. Sprinkle chopped dill and green onions on top.
Котлеты из крабовых палочек с сыром выложите на сервировочную тарелку. Сверху посыпьте измельченным укропом и зеленым луком.