Grate the cheese. Separate the yolk from the white. Conveniently arrange the ingredients on the table. Prepare a baking sheet and parchment paper. Preheat the oven to 180˚C.
Сыр натрите на терке. Отделите желток от белка. Удобно разложите на столе ингредиенты. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Поставьте духовой шкаф на разогрев до 180 ˚C.
Prepare the dough. In a deep container, mix salt with 3 tbsp. flour, add sugar, dry yeast, warm milk and water, pour in vegetable oil. Mix the ingredients thoroughly. Gradually add flour. The dough should be elastic. Cover the container with a clean towel and leave to rise for 40 minutes.
Приготовьте тесто. В глубокой емкости смешайте соль с 3 ст.л. муки, добавьте сахар, сухие дрожжи, теплое молоко и воду, влейте растительное масло. Тщательно перемешайте продукты. Постепенно добавляйте муку. Тесто должно получиться эластичным. Накройте емкость чистым полотенцем и оставьте на 40 минут для подъема.
Prepare your chopsticks. Form the dough into sticks. Place them on a baking sheet lined with parchment paper. Leave a little more rest and rise. After 15 minutes, beat the egg yolk with 2 tbsp. milk and grease the sticks. Sprinkle grated cheese on top. Bake in an oven preheated to 180˚C for 15 minutes.
Приготовьте палочки. Сформируйте из теста палочки. Выложите их на противень, застеленный пергаментной бумагой. Оставьте еще немного отдохнуть и приподняться. Через 15 минут яичный желток взбейте с 2 ст.л. молока и смажьте палочки. Сверху посыпьте тертым сыром. Запекайте в духовке, разогретой до 180 ˚C, 15 минут.
Place the finished cheese sticks on a serving plate and serve warm.
Готовые сырные палочки выложите на сервировочное блюдо, подавайте к столу в теплом виде.