Prepare the necessary ingredients. Wash the vegetables and eggs. Remove the stem and seeds from the bell pepper.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Овощи и яйцо помойте. У болгарского перца удалите плодоножку и семена.
Grate the zucchini and bell pepper on a coarse grater.
Кабачок и болгарский перец натрите на крупной терке.
In a bowl, combine zucchini and bell pepper.
В миске смешайте кабачок и болгарский перец.
Add egg and flour to vegetables.
Добавьте к овощам яйцо и муку.
Mix the mixture until smooth.
Смешайте массу до однородности.
Heat a frying pan with vegetable oil. Place 2 tbsp. l. of the resulting dough (= 1 pancake).
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите 2 ст. л. получившегося теста (= 1 оладушек).
Fry the pancakes until cooked through for 3-4 minutes on each side. The pancakes are ready.
Обжарьте оладьи до готовности в течение 3-4 минут с каждой стороны. Оладьи готовы.
Decorate the pancakes with green onions.
Украсьте оладушки перышками зеленого лука.