Place all ingredients in a visible place. Separate the yolk from the white. Leave the yolk aside; you will need it for greasing the baked goods. Prepare a baking sheet and parchment.
Выложите все ингредиенты на видное место. Отделите желток от белка. Оставьте желток в стороне, он понадобится для смазывания выпечки. Подготовьте противень и пергамент.
Prepare the dough. Grate the cheese on a fine grater. Add cottage cheese and egg. Stir, add flour and baking powder. Gather the finished dough into a ball.
Приготовьте тесто. Сыр натрите на мелкой терке. Добавьте творог и яйцо. Перемешайте, добавьте муку и разрыхлитель. Соберите готовое тесто в шар.
Form into sticks. Divide the dough into portions. Depending on the desired size, you can get from 8 to 14 pieces. Roll each piece of dough into a stick shape. Place the sticks on a baking sheet lined with parchment. Brush the top of each stick with yolk and sprinkle with sesame seeds. Bake in the oven at 200˚C for 20-25 minutes.
Сформируйте палочки. Разделите тесто на порционные кусочки. В зависимости от желаемого размера может выйти от 8 до 14 кусков. Каждый кусочек теста скатайте в форме палочки. Выложите палочки на противень, застеленный пергаментом. Верх каждой палочки смажьте желтком и посыпьте кунжутом. Выпекайте в духовке при температуре 200 ˚C 20-25 минут.
Serve the curd cheese sticks with mayonnaise, hot or chilled.
Подавайте творожно-сырные палочки с майонезом, горячими или охлажденными.