Boil the potatoes in their jackets until tender, peel them. Place all ingredients in a visible place. Prepare a frying pan, a container for kneading potato dough, and a paper towel.
Отварите картофель в мундире до готовности, очистите от кожуры. Выложите все ингредиенты на видное место. Подготовьте сковороду, емкость для замешивания картофельного теста, бумажное полотенце.
Prepare potato dough. Cook the puree. Add eggs, salt, spices, flour to the puree and stir until smooth. The dough should be sticky.
Приготовьте картофельное тесто. Сварите пюре. Добавьте к пюре яйца, соль, специи, муку и перемешайте до однородности. Тесто должно получится липким.
Form into sticks. Cut the cheese into cubes. Using wet hands, form the potato dough into a patty. Place the cheese in the middle and seal the edges of the flatbread to form a stick. Do this until all the potato dough and cheese are gone. Roll each potato stick in breadcrumbs.
Сформируйте палочки. Сыр нарежьте брусочками. Влажными руками сформируйте лепешку из картофельного теста. Посередине положите сыр и залепите края лепешки, чтобы получилась палочка. Делайте так, пока не закончится все картофельное тесто и сыр. Каждую картофельную палочку обваляйте в панировочных сухарях.
Fry the sticks. Fry the sticks over medium heat on both sides for 5-7 minutes until golden brown. Place the sticks on a paper towel to absorb excess fat.
Обжарьте палочки. Обжаривайте палочки на среднем огне с двух сторон по 5-7 минут до появления золотой корочки. Выкладывайте палочки на бумажное полотенце, чтобы он впитал лишний жир.
Serve potato sticks with cheese filling hot. Along with the appetizer, you can serve barbecue sauce and garlic sauce.
Подавайте картофельные палочки с сырной начинкой в горячем виде. Вместе с закуской можно подать соус барбекю и чесночный соус.