Place all ingredients in a visible place. Grate the cheese. Prepare a baking tray and parchment. Thaw the puff pastry.
Выложите все ингредиенты на видное место. Сыр натрите на терке. Подготовьте противень для запекания, пергамент. Разморозьте слоеное тесто.
Prepare your chopsticks. Place the puff pastry in one layer on the table and roll it out. Cut the dough into long strips 3cm wide. You should have 20 strips of dough. Sprinkle 10 strips of dough with grated cheese. Cover the top with empty strips and seal the edges. You should get 10 servings. Twist each strip to form spirals and place on a parchment-lined baking sheet. Beat the egg and brush the cheese sticks. Bake in an oven preheated to 200˚C for 20 minutes.
Приготовьте палочки. Слоеное тесто выложите в один слой на столе и раскатайте. Разрежьте тесто на длинные полоски шириной 3 см. Должно получиться 20 полосок теста. 10 полосок теста посыпьте тертым сыром. Накройте сверху пустыми полосками и залепите края. Должно получиться 10 порций. Скрутите каждую полоску, чтобы получились спиральки, и выложите на покрытый пергаментом противень. Взболтайте яйцо и смажьте сырные палочки. Выпекайте в разогретой до 200 ˚C духовке 20 минут.
Serve cheese sticks sprinkled with sesame seeds.
Подавайте сырные палочки, посыпав кунжутом.