Prepare a deep bowl for preparing the batter, a paper towel, and a frying pan. Place all ingredients in a visible place. Thaw the crab sticks until they are soft. Chop the garlic.
Подготовьте глубокую миску для приготовления кляра, бумажное полотенце, сковороду. Выложите все ингредиенты на видное место. Разморозьте крабовые палочки, чтобы они были мягкими. Измельчите чеснок.
Prepare the batter. Combine eggs, flour, salt and pepper in a deep bowl. Stir until smooth. Leave the batter to sit for a while.
Подготовьте кляр. Соедините в глубокой миске яйца, муку, соль и перец. Перемешайте до однородной массы. Оставьте кляр немного настояться.
Form into sticks. Unfold the crab sticks carefully so they don't fall apart. Cut the cheese into cubes and wrap it in crab sticks. Add some garlic on top. You should end up with crab rolls.
Сформируйте палочки. Аккуратно разверните крабовые палочки, чтобы они не развалились. Нарежьте сыр брусочками и заверните его в крабовые палочки. Сверху добавьте немного чеснока. У Вас должны получится крабовые рулетики.
Fry the sticks. Heat the frying pan. Dip the crab sticks into the batter and place in the pan. Fry the sticks over medium heat for 5-7 minutes on each side until golden brown. Place on a paper towel to remove excess grease.
Пожарьте палочки. Разогрейте сковороду. Окунайте крабовые палочки в кляр и выкладывайте на сковороду. Жарьте палочки на среднем огне по 5-7 минут с каждой стороны до образования румяной корочки. Выложите на бумажное полотенце, чтобы убрать излишки жира.
Serve crab sticks hot. Place them on a plate with lemon wedges and drizzle with lemon juice.
Подавайте крабовые палочки горячими. Выложите их на тарелку с дольками лимона, сбрызнув лимонным соком.