Prepare the ingredients for the roll. Rinse and dry the chicken fillet. Clean the fillet from veins and cartilage. Beat it with a hammer or rolling pin. Finely chop the garlic. Slice cucumbers and tomatoes for serving. Instead of fresh garlic, you can use dry ground garlic.
Подготовьте продукты для рулета. Промойте и обсушите филе курицы. Очистите филе от прожилок и хрящей. Отбейте молотком или скалкой. Мелко порубите чеснок. Нарежьте огурцы и помидоры для подачи. Вместо свежего чеснока можно использовать сухой молотый.
Prepare the roll. Spread the foil on the table. Place the chicken thigh fillet into a rectangular layer. Make sure there are no gaps between the pieces of meat. Salt and pepper the thighs, sprinkle with paprika, poultry spices, and garlic. Using foil, carefully roll the meat into a roll and secure the edges. If you have time, put the meat in the refrigerator to marinate for 2 hours. If you don’t have time, bake it right away. Preheat the oven to 180°C. Bake the chicken thigh roll for 45-50 minutes.
Приготовьте рулет. Расстелите фольгу на столе. Из филе бедра курицы выложите прямоугольный пласт. Следите за тем, чтобы между кусками мяса не было щелей. Посолите, поперчите бедра, посыпьте паприкой, специями для птицы, чесноком. При помощи фольги аккуратно сверните мясо в рулет, закрепите края. Если есть время, уберите мясо в холодильник на 2 часа мариноваться. Если времени нет — запекайте сразу. Разогрейте духовку до 180°C. Запекайте рулет из куриных бедрышек 45-50 минут.
Serve the roll with sliced cucumbers, tomatoes, and mustard.
Подавайте рулет с нарезанными огурцами, помидорами, горчицей.