Peel the garlic. Pass it through the press. Prepare your blender. Remove the cheese from the package. Wash the greens. Dry with a towel. Finely chop. Leave most of it for the filling. The rest is for decoration. Prepare foil or cling film for wrapping the roll.
Очистите чеснок. Пропустите его через пресс. Подготовьте блендер. Достаньте сыр из упаковки. Вымойте зелень. Обсушите полотенцем. Мелко нарежьте. Большую часть оставьте для начинки. Остальное — для украшения. Подготовьте фольгу или пищевую пленку для заворачивания рулета.
Prepare the filling. Place cheese, garlic, herbs, mayonnaise, salt and pepper into a blender bowl. Close the blender and blend the ingredients on medium speed for 1 minute. They should become a homogeneous mass.
Приготовьте начинку. Поместите в чашу блендера сыр, чеснок, зелень, майонез, соль и перец. Закройте блендер и мешайте ингредиенты на средней скорости 1 минуту. Они должны стать однородной массой.
Form into a roll. Spread lavash on the table. Spread the cheese mixture evenly over it. Roll the roll tightly and then wrap it in foil or cling film. Place the roll in the refrigerator for 30 minutes.
Сформируйте рулет. Расстелите на столе лаваш. Равномерно смажьте его сырной массой. Плотно сверните рулет, а затем заверните его в фольгу или пищевую пленку. Положите рулет в холодильник на 30 минут.
To present the dish effectively, cut it into pieces and place on a beautiful plate. Sprinkle chopped herbs on top.
Чтобы эффектно подать блюдо, нарежьте его на кусочки и выложите на красивую тарелку. Сверху посыпьте измельченной зеленью.