Boil the eggs hard, cool and peel. Pass the garlic through a press. Wash and chop the greens. Prepare a cutting board, a knife, a container for mixing ingredients, and foil. Wash and separate the lettuce leaves. Cut cherry tomatoes in half.
Отварите яйца вкрутую, остудите и очистите. Пропустите через пресс чеснок. Вымойте и измельчите зелень. Приготовьте разделочную доску, нож, емкость для смешивания ингредиентов, фольгу. Вымойте и разделите листья салата. Помидоры черри разрежьте пополам.
Prepare the roll. Carefully unwrap the pita bread. Spread with a thin layer of mayonnaise and sprinkle with dill. Place the second pita bread on top. Lubricate with mayonnaise. Finely chop the crab sticks and place them on the pita bread. Lubricate with mayonnaise. Place a third layer of pita bread on top. Grate the egg and melted cheese. Add garlic and remaining mayonnaise, stir until smooth. Place the mixture on the third layer of pita bread. Roll tightly. Wrap in foil. Place in the refrigerator to soak for 15 minutes.
Приготовьте рулет. Аккуратно разверните лаваш. Смажьте тонким слоем майонеза и присыпьте укропом. Положите сверху второй лаваш. Смажьте майонезом. Мелко нарежьте крабовые палочки и выложите их на лаваш. Смажьте майонезом. Положите сверху третий слой лаваша. Натрите яйцо и плавленый сыр на терке. Добавьте чеснок и оставшийся майонез, перемешайте до однородной массы. Выложите массу на третий слой лаваша. Плотно сверните рулетом. Заверните в фольгу. Уберите в холодильник для пропитки на 15 минут.
Serve the rolls on lettuce leaves garnished with cherry tomatoes.
Подавайте рулетики на листах салата, украшенных помидорами черри.