Boil the eggs hard. Grind them up. Grate the lump cheese on a fine grater. Rinse the greens well under running water and dry with a paper towel. Grind. Peel the garlic and pass through a garlic press.
Отварите яйца вкрутую. Измельчите их. Кусковой сыр натрите на мелкой терке. Зелень хорошо промойте под проточной водой и просушите при помощи бумажного полотенца. Измельчите. Чеснок очистите и пропустите через чеснокодавилку.
Make the filling. Mix eggs, cheese, garlic, herbs and mayonnaise in a bowl. Add some salt.
Сделайте начинку. Смешайте в миске яйца, сыр, чеснок, зелень и майонез. Посолите.
Form into a roll. Unfold the lavash sheet. Place the filling on it and roll it into a tight sausage.
Сформируйте рулет. Лист лаваша разверните. Выложите на него начинку и сверните в плотную колбаску.
Serve the garlic roll already cut into portions.
Рулет с чесноком подавайте уже нарезанным на порции.