Arrange all the products conveniently. Prepare a deep bowl, baking sheet, foil, meat hammer and thread. Rinse the meat well. Grate the cheese. Wash the greens and chop finely. Peel the garlic and chop it. "
Разложите удобно все продукты. Подготовьте глубокую миску, противень, фольгу, молоток для отбивания мяса и нитку. Хорошо промойте мясо. Сыр натрите на терке. Зелень промойте и мелко нарубите. Чеснок очистите от шелухи и измельчите. "
Start cooking. Cut the turkey fillet lengthwise and unfold it like a book. Beat the meat so that the meat layer is of the same thickness. Salt and pepper it.
Начните приготовление. Разрежьте филе индейки вдоль и разверните, как книжку. Отбейте мясо, чтобы мясной пласт был одинаковой толщины. Посолите и поперчите его.
Prepare the filling. Place grated cheese, garlic, and finely chopped herbs into a deep plate. Mix well.
Приготовьте начинку. Выложите в глубокую тарелку натертый сыр, чеснок, мелко порубленную зелень. Хорошо перемешайте.
Make a roll. Place the resulting mixture in the center of the meat layer and spread it over it, then roll the meat into a roll. Wrap the turkey roll in foil and place on a baking sheet. Place the baking sheet in an oven preheated to 180˚C for 45 minutes. Remove the roll from the oven, cool slightly and cut into pieces.
Сделайте рулет. Выложите полученную смесь в центр мясного пласта и распределите по нему, затем сверните мясо в рулет. Заверните рулет из индейки в фольгу и выложите на противень. Поставьте противень в разогретую до 180 ˚C духовку на 45 минут. Достаньте рулет из духовки, немного охладите и нарежьте кусочками.
For a beautiful presentation, place the turkey breast roulade on a platter and sprinkle with paprika.
Для красивой подачи выложите рулет из грудки индейки на блюдо и посыпьте паприкой.