Check all the required ingredients. Wash the egg and zucchini. Prepare your work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты. Яйцо и кабачок помойте. Подготовьте рабочую поверхность.
Cut the zucchini into slices 1-1.5 cm thick.
Кабачки нарежьте кружочками толщиной 1-1,5 см.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the zucchini for 5-7 minutes on each side until cooked through.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте кабачки 5-7 минут с каждой стороны до готовности.
Salt and pepper the zucchini to taste.
Кабачки посолите и поперчите по вкусу.
Boil a poached egg. Pour water into the saucepan. Add some salt. Bring to a boil. Then carefully crack the egg directly into the water.
Сварите яйцо-пашот. В сотейник влейте воду. Посолите. Доведите до кипения. Затем аккуратно разбейте яйцо прямо в воду.
Boil the poached egg for 3-4 minutes until done.
Варите яйцо-пашот в течение 3-4 минут до готовности.
Place the zucchini on a plate. Place a poached egg on top and sprinkle with grated cheese.
Кабачки выложите на тарелку. Сверху выложите яйцо-пашот и посыпьте тертым сыром.