Boil the hard-boiled eggs for the filling in advance. Cool and peel them. Wash, peel, finely chop the onion or pass through a meat grinder.
Отварите заранее яйца для начинки вкрутую. Остудите и почистите их. Лук помойте, почистите, мелко нарубите или пропустите через мясорубку.
Prepare the meat base. In a deep bowl, combine the prepared minced meat with onion, egg, and spices. Mix thoroughly.
Приготовьте мясную основу. В глубокой миске соедините готовый фарш с луком, яйцом, специями. Тщательно перемешайте.
Make a roll. Lay out a sheet of foil on a flat surface. Spread the minced meat over it in an even layer of no more than 1.5 cm. Place boiled eggs on top. Roll up the roll and place it in the oven preheated to 180℃ for 50 minutes.
Сделайте рулет. На ровной поверхности разложите лист фольги. Распределите по нему фарш ровным слоем не более 1,5 см. Сверху положите вареные яйца. Сверните рулет и отправьте его в духовку, разогретую до 180℃, на 50 минут.
Slice the meatloaf with egg before serving. Serve as a cold appetizer.
Нарежьте перед подачей мясной рулет с яйцом. Подавайте в качестве холодной закуски.