Rinse each parsley leaf under running water and dry with a paper towel. Peel the fish and remove the bones.
Промойте каждый листик петрушки под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Рыбу очистите от кожи и уберите кости.
Prepare the filling. Chop the lightly salted red fish into small cubes. Chop the parsley. Combine them in a bowl, add cream cheese and mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Нарубите красную слабосоленую рыбу на мелкие кубики. Измельчите петрушку. Соедините их в миске, добавьте сливочный сыр и тщательно перемешайте.
Roll up the roll. Lay out a sheet of pita bread and spread the filling over it. Roll up tightly.
Сверните рулет. Разложите лист лаваша и распределите по нему начинку. Плотно сверните.
Cut the lavash roll with red fish into portions. Place beautifully on a plate and garnish with a sprig of parsley.
Нарежьте рулет из лаваша с красной рыбой на порционные куски. Красиво выложите на блюдо и украсьте веточкой петрушки.