Boil and peel the eggs. Rinse the dill, green onions and parsley and dry with a paper towel. Grate the eggs and cheese on a fine grater, and mash the canned fish. Chop green onions and dill.
Отварите и почистите яйца. Промойте укроп, зеленый лук и петрушку, высушите бумажным полотенцем. Натрите яйца и сыр на мелкой терке, а рыбные консервы разомните. Измельчите зеленый лук и укроп.
Prepare the filling. Mix all ingredients. Add mayonnaise and mix again.
Приготовьте начинку. Смешайте все ингредиенты. Добавьте майонез и снова перемешайте.
Roll up the roll. Lay out the pita bread. Apply the filling to its surface in an even layer. Roll the lavash roll with canned food into a tight sausage. Place in a tight bag and refrigerate for 180 minutes.
Сверните рулет. Разложите лаваш. Нанесите на его поверхность начинку ровным слоем. Скатайте в плотную колбаску рулет из лаваша с консервами. Положите в плотный пакет и уберите в холодильник на 180 минут.
Before serving, cut into portions. Garnish with a sprig of parsley.
Перед подачей нарежьте на порционные куски. Украсьте веточкой петрушки.