Boil hard-boiled eggs, peel and cut them. Rinse the dill under cold water and chop. Peel and chop the garlic. Grate the cheeses on a coarse grater.
Отварите вкрутую яйца, почистите и нарежьте их. Укроп промойте под холодной водой и нарежьте. Чеснок почистите и измельчите. Сыры натрите на крупной терке.
Make the filling. Chop crab sticks. Place in a bowl, add hard and processed cheeses, eggs, dill, garlic, spices and mayonnaise. Mix everything thoroughly.
Сделайте начинку. Измельчите крабовые палочки. Сложите в миску, добавьте твердый и плавленый сыры, яйца, укроп, чеснок, специи и майонез. Все тщательно перемешайте.
Roll up the roll. Lay out a sheet of lavash and spread the filling on top of it. Roll tightly into a sausage.
Сверните рулет. Разложите лист лаваша, поверх него распределите начинку. Плотно сверните в колбаску.
Cut the crab roll in pita bread with cheese into small pieces with a sharp knife. Place on a serving plate and place on the table.
Крабовый рулет в лаваше с сыром нарежьте острым ножом на небольшие куски. Выложите на сервировочную тарелку и поставьте на стол.