Prepare your food. Wash the pumpkin, remove seeds and peel. Have a vegetable peeler ready to slice the pumpkin. Preheat the oven to 180℃, remove the baking sheet.
Подготовьте продукты. Помойте тыкву, очистите ее от семян и кожуры. Приготовьте овощечистку, чтобы нарезать слайсы тыквы. Разогрейте духовку до 180℃, достаньте противень.
Make chips. Using a vegetable peeler, cut the pumpkin into wide ribbons. Place parchment paper on a baking sheet and grease it with olive oil. Place pumpkin on it and add salt. Bake for 10 minutes on each side. Place the finished chips in a deep bowl.
Сделайте чипсы. Нарежьте тыкву широкими лентами с помощью овощечистки. Постелите на противень пергаментную бумагу, смажьте ее оливковым маслом. Выложите на нее тыкву, посолите. Запекайте по 10 минут с каждой стороны. Готовые чипсы выложите в глубокую миску.
Pepper the finished chips to make their taste even more vibrant.
Готовые чипсы поперчите, чтобы их вкус стал еще более ярким.