Prepare your food. Boil the pasta in salted water until tender. Heat vegetable oil in another thick-bottomed saucepan or frying pan.
Подготовьте продукты. В подсоленной воде отварите макароны до готовности. В другой кастрюле с толстым дном или на сковороде разогрейте растительное масло.
Prepare the chips. Add starch and flour to the cooked pasta and stir. Place pasta in a frying pan with heated vegetable oil and fry for 5 minutes until golden brown. Place the fried pasta on a paper towel to absorb excess oil. Place the finished chips in a deep bowl.
Приготовьте чипсы. К сваренным макаронам добавьте крахмал и муку, перемешайте. В сковороду с разогретым растительным маслом выложите макароны, обжаривайте 5 минут до золотистого цвета. Обжаренные макароны выложите на бумажное полотенце, чтобы лишнее масло впиталось. Готовые чипсы выложите в глубокую миску.
Add salt, paprika and granulated garlic to the bowl with the fried pasta. Stir until the spices evenly coat the chips.
В миску с обжаренными макаронами положите соль, паприку и гранулированный чеснок. Перемешайте так, чтобы специи равномерно покрыли чипсы.