Wash the mushrooms and potatoes. Peel the potatoes. Check all the necessary ingredients and prepare your work surface. Pour water into the pan, add salt and put the pan on the fire.
Грибы и картофель помойте. Картофель очистите. Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность. В кастрюлю налейте воду, посолите и поставьте кастрюлю на огонь.
Cut the oyster mushrooms as desired.
Вешенки нарежьте произвольно.
Place potatoes in boiling water and cook until tender, 10-12 minutes. Then drain the water. Place the potatoes in a bowl and add 50 g of butter and 100 ml of milk.
В кипящую воду выложите картофель и варите до готовности 10-12 минут. Затем слейте воду. Выложите картофель в миску и добавьте к нему 50 г сливочного масла и 100 мл молока.
Mash the potatoes thoroughly with the other ingredients. Salt and pepper to taste. The puree is ready.
Хорошенько разомните картофель с другими ингредиентами. Посолите и поперчите по вкусу. Пюре готово.
Heat a saucepan with vegetable oil. Place the oyster mushrooms.
Разогрейте сотейник с растительным маслом. Выложите вешенки.
Fry the oyster mushrooms for 1-2 minutes and pour in the remaining milk and bring to a boil.
Обжарьте вешенки в течение 1-2 минут и влейте к ним оставшееся молоко, доведите до кипения.
Simmer oyster mushrooms in milk until thickened for 5-7 minutes.
Тушите вешенки в молоке до загустения в течение 5-7 минут.
Add Pesto sauce to the oyster mushrooms.
Добавьте к вешенкам соус Песто.
Mix mushrooms and pesto thoroughly.
Тщательно смешайте грибы с Песто.
Place the puree on plates. Top with oyster mushrooms and pesto. Garnish with cherry halves and green onions.
Пюре разложите по тарелкам. Сверху выложите вешенки с Песто. Украсьте половинками черри, перышками зеленого лука.