Prepare your food. Wash the fruits, core the apples and pears, and peel them. Peel the bananas. Preheat the oven to 180℃, remove the baking sheet.
Подготовьте продукты. Помойте фрукты, извлеките сердцевину у яблок и груш, очистите их от кожуры. Почистите бананы. Разогрейте духовку до 180℃, достаньте противень.
Make chips. Cut the fruit into thin slices. Place parchment paper on a baking sheet. Place bananas, apples and pears on it. Bake for 10 minutes on each side. Place the finished chips in a deep bowl.
Сделайте чипсы. Нарежьте фрукты тонкими ломтиками. Постелите на противень пергаментную бумагу. Выложите на нее бананы, яблоки и груши. Запекайте по 10 минут с каждой стороны. Готовые чипсы выложите в глубокую миску.
Sprinkle the finished chips with cinnamon for a spicier taste.
Готовые чипсы посыпьте корицей, чтобы вкус был более пряным.