Prepare your food. Peel the bananas. Preheat the oven to 180℃, remove the baking sheet and parchment paper.
Подготовьте продукты. Почистите бананы. Разогрейте духовку до 180℃, достаньте противень и пергаментную бумагу.
Make banana chips. Slice the bananas into thin slices. Place parchment paper on a baking sheet and place bananas on it. Season with salt or sugar and drizzle with olive oil. Bake for 10 minutes. Place the finished chips in a deep bowl.
Сделайте банановые чипсы. Нарежьте бананы на тонкие дольки. Постелите на противень пергаментную бумагу, выложите на нее бананы. Посолите или посыпьте сахаром, сбрызните оливковым маслом. Запекайте 10 минут. Готовые чипсы выложите в глубокую миску.
To make the chips more spicy, sprinkle them with ground cinnamon.
Чтобы чипсы получились более пряными, посыпьте их молотой корицей.