Peel the potatoes, adjust the desired temperature according to your preferences (in the recipe, at a temperature of about 35℃, the potatoes dry for about 14 hours). Boil water in a saucepan.
Очистите картофель, настройте нужный температурный режим по своим предпочтениям (в рецепте при температуре около 35℃ картофель сушится примерно 14 часов). Вскипятите воду в кастрюле.
Prepare the chips. Cut the peeled potatoes into thin slices. Place it in a pan of boiling water and cook for 5 minutes. Place the potatoes on the dehydrator rack and cook at the desired setting for about 14 hours. Place the finished chips in a deep bowl.
Приготовьте чипсы. Очищенный картофель нарежьте тонкими ломтиками. Выложите его в кастрюлю с кипящей водой и варите 5 минут. Выложите картофель на решетку дегидратора и готовьте при нужном режиме около 14 часов. Готовые чипсы выложите в глубокую миску.
Season the finished chips with salt, paprika and ground pepper.
Готовые чипсы приправьте солью, паприкой и молотым перцем.