Conveniently arrange all the ingredients. Open a can of canned corn. Boil the eggs and peel them.
Удобно разложите все ингредиенты. Откройте банку консервированной кукурузы. Отварите яйца и очистите их от скорлупы.
Grind the ingredients. Cut the smoked chicken breast into thin strips. Grate the eggs on a coarse grater. If the Korean carrot is too long, you can cut it a little.
Измельчите ингредиенты. Нарежьте копченую куриную грудку тонкой соломкой. Натрите яйца на крупной терке. Если морковка по-корейски слишком длинная, можно ее немного нарезать.
Layer the salad. Place a layer of chicken meat on a flat dish and brush with mayonnaise. Place a second layer of Korean carrots and grease them with mayonnaise. Place a layer of corn and sprinkle with salt and pepper. Add mayonnaise on top of the corn. Level the layer of grated eggs with a spoon and cover them with mayonnaise. Leave about 10-15 chips to decorate the salad, break the rest finely. Sprinkle potato chips over salad.
Выложите салат слоями. На плоское блюдо выложите слой куриного мяса, смажьте майонезом. Вторым слоем выложите корейскую морковку, смажьте ее майонезом. Положите слой кукурузы, присыпьте солью и перцем. Добавьте поверх кукурузы майонез. Слой натертых яйц разровняйте ложкой, покройте их майонезом. Оставьте штук 10-15 чипсов для украшения салата, остальные мелко поломайте. Посыпьте картофельной стружкой салат.
Before serving, garnish the “Sail” salad with the remaining pieces of chips. You can decorate with paprika.
Перед подачей салат "Парус" украсьте оставшимися кусочками чипсов. Можно украсить паприкой.