Remove the finished condensed milk from the refrigerator in advance to soften it. Sift the flour through a sieve into a separate container. Turn on the oven to heat to 175℃. Open a can of condensed milk with a can opener. Prepare a piping bag. Wash the eggs and dry them with a towel. Line a baking sheet with parchment paper and grease it with vegetable oil using a silicone brush.
Достаньте готовую сгущенку из холодильника заранее, чтобы она размягчилась. Просейте муку через сито в отдельную емкость. Включите духовку, чтобы она нагрелась до 175℃. Откройте банку со сгущенкой консервным ножом. Подготовьте кондитерский мешок. Вымойте яйца и просушите их полотенцем. Застелите противень пергаментной бумагой и смажьте ее растительным маслом при помощи силиконовой кисточки.
Make the dough. Pour water into a saucepan, add oil and salt. Place on the fire and, stirring, bring to a boil. The oil should dissolve. Add flour and stir quickly to form a dough. It shouldn't be too liquid. Leave on the stove for 2 minutes, then remove from heat and let cool. Add eggs to the dough. Add eggs one at a time and stir immediately to avoid lumps.
Сделайте тесто. Налейте воду в сотейник, добавьте масло, посолите. Поставьте на огонь и, помешивая, доведите до кипения. Масло должно раствориться. Добавьте муку и быстро перемешайте, чтобы тесто сформировалось. Оно не должно быть слишком жидким. Оставьте на плите на 2 минуты, после чего снимите с огня и дайте остыть. Введите в тесто яйца. Добавляйте яйца по одному и сразу же перемешивайте, чтобы не было комков.
Bake the profiteroles. Fill a piping bag with dough. Squeeze it onto a baking sheet, forming balls at a distance of 2-3 cm from each other. Place in the oven for 40 minutes. Remove and let the profiteroles cool.
Испеките профитроли. Наполните кондитерский мешок тестом. Выдавливайте его на противень, формируя шарики на расстоянии 2-3 см друг от друга. Поставьте в духовку на 40 минут. Достаньте и дайте профитролям остыть.
Fill the dessert with filling. Transfer the condensed milk into a piping bag. Make a small cut in each product with a knife and insert the filling.
Наполните десерт начинкой. Переложите сгущенку в кондитерский мешок. Сделайте в каждом изделии небольшой надрез ножом и введите начинку.
Profiteroles can be served as a holiday dessert. To make them more beautiful, sprinkle them with powdered sugar.
Профитроли можно подавать в качестве праздничного десерта. Чтобы сделать их более красивыми, посыпьте их сахарной пудрой.