Check all the required ingredients. Wash vegetables, mushrooms and herbs and dry with a paper towel. Pour water into the pan, add salt and put the pan on the fire.
Проверьте все необходимые ингредиенты. Овощи, грибы и зелень помойте и просушите бумажным полотенцем. В кастрюлю налейте воду, посолите и поставьте кастрюлю на огонь.
Cut the beef into 1 cm thick slices.
Говядину нарежьте брусочками толщиной 1 см.
Cut the oyster mushrooms as desired.
Вешенки нарежьте произвольно.
Place potatoes in boiling water and cook until tender, 10-12 minutes. Then drain the water. Place the potatoes in a bowl and add 50 g of butter and 100 ml of milk.
В кипящую воду выложите картофель и варите до готовности 10-12 минут. Затем слейте воду. Выложите картофель в миску и добавьте к нему 50 г сливочного масла и 100 мл молока.
Mash the potatoes thoroughly with the other ingredients. Salt and pepper to taste. The puree is ready.
Хорошенько разомните картофель с другими ингредиентами. Посолите и поперчите по вкусу. Пюре готово.
Melt 50 g of butter in a saucepan and add beef. Fry the meat for 5-7 minutes.
В сотейнике растопите 50 г сливочного масла и добавьте говядину. Обжаривайте мясо в течение 5-7 минут.
Add oyster mushrooms to the meat.
Добавьте к мясу вешенки.
Add the remaining milk, salt and pepper to the saucepan.
Добавьте в сотейник оставшееся молоко, соль и перец.
Simmer beef stroganoff until thickened for 20-25 minutes.
Тушите бефстроганов до загустения в течение 20-25 минут.
Place the puree on serving plates, garnish with cherry halves, green onions and Dijon mustard.
Выложите пюре на порционные тарелки, украсив половинками черри, перышками зеленого лука и дижонской горчицей.