Turn on the oven to heat to 190℃. Cut the butter into arbitrary pieces. Sift the flour through a sieve into a separate container. Wash the eggs with soap and dry them with a towel. Prepare a cooking bag. Line a baking sheet with parchment paper.
Включите духовку, чтобы она нагрелась до 190℃. Нарежьте сливочное масло на произвольные кусочки. В отдельную емкость просейте через сито муку. Вымойте с мылом яйца и просушите их полотенцем. Подготовьте кулинарный мешок. Застелите противень пергаментной бумагой.
Prepare dough for profiteroles without filling. Pour water into the saucepan. Place on medium heat. Add butter, salt and sugar. Stirring, bring to a boil. Pour the flour into the saucepan and stir quickly with a spoon. Remove from heat, continuing to stir until the dough forms a lump. Return to the stove for 2 minutes. Remove from heat and set aside to let the dough cool. Beat the eggs into the dough one at a time, mixing thoroughly each time.
Приготовьте тесто для профитролей без начинки. Налейте воду в сотейник. Поставьте на средний огонь. Добавьте сливочное масло, соль и сахар. Помешивая, доведите до кипения. Всыпьте в сотейник муку и быстро перемешайте ложкой. Снимите с огня, продолжая перемешивать, чтобы тесто взялось комком. Верните на плиту на 2 минуты. Уберите с огня и оставьте в сторонке, чтобы тесто остыло. Вбейте в тесто яйца по одному, каждый раз тщательно вымешивая.
Bake the profiteroles. Place the finished dough into a piping bag. Form profiteroles on a baking sheet covered with parchment. Place in the oven for 30 minutes.
Испеките профитроли. Поместите готовое тесто в кулинарный мешок. Сформируйте профитроли на противне, покрытом пергаментом. Поставьте в духовку на 30 минут.
Sprinkle the finished products with powdered sugar. Place on a plate and serve with tea.
Готовые изделия посыпьте сахарной пудрой. Выложите на блюдо и подавайте к чаю.