Turn on the oven and heat it to 160℃. Sift a glass of flour through a sieve. Wash the eggs and dry with a paper towel. Cut hard cheese into small cubes. Line a baking sheet with parchment paper and grease it with butter.
Включите духовку и нагрейте ее до 160℃. Просейте стакан муки через сито. Вымойте яйца и обсушите бумажным полотенцем. Нарежьте твердый сыр на мелкие кубики. Застелите противень пергаментной бумагой и смажьте ее сливочным маслом.
Prepare the dough. Pour water into the saucepan. Add butter and salt. Place on the fire until the butter melts. Bring to a boil, stir. Reduce heat to low. Gradually add flour to the saucepan, stirring constantly. The dough should turn into a lump. A white film will appear on the bottom of the pan. Remove the saucepan from the heat and let the dough cool. When the dough has cooled, beat in the eggs one at a time. Mix thoroughly so that there are no lumps. Add cheese to the dough. Stir until each piece of cheese is inside the dough.
Приготовьте тесто. Налейте воду в сотейник. Добавьте сливочное масло и соль. Поставьте на огонь, чтобы масло растаяло. Доведите до кипения, перемешайте. Убавьте огонь до минимального. Постепенно введите в сотейник муку, постоянно помешивая. Тесто должно превратиться в комок. На дне посуды появится белая пленка. Снимите сотейник с огня и дайте тесту остыть. Когда тесто остынет, вбейте в него яйца по одному. Тщательно перемешивайте, чтобы не было комочков. Всыпьте в тесто сыр. Перемешайте, чтобы каждый кусочек сыра был внутри теста.
Bake the profiteroles. Place the dough on a baking sheet, forming small profiteroles at a distance of 2-3 cm from each other. Place the baking sheet in the preheated oven for 1 hour. Do not open it while cooking.
Испеките профитроли. Выложите тесто на противень, формируя маленькие профитроли на расстоянии 2-3 см друг от друга. Поставьте противень в разогретую духовку на 1 час. Не открывайте ее при приготовлении.
Place the finished profiteroles on a beautiful dish and serve immediately
Готовые профитроли выложите на красивое блюдо и сразу же подавайте к столу