Turn on the oven at 190℃. Line a baking sheet with parchment paper. Prepare a piping bag and a piping syringe. Wash the eggs and dry them with a towel. Separate the yolks of two eggs intended for preparing the cream from the whites. Beat the yolks in a separate bowl until smooth. Sift the flour into a separate container. Add salt and stir.
Включите духовку на 190℃. Застелите противень пергаментной бумагой. Подготовьте кондитерский мешок и кулинарный шприц. Вымойте яйца и обсушите их полотенцем. Отделите желтки двух яиц, предназначенных для приготовления крема, от белков. Взбейте желтки в отдельной посуде до однородности. Просейте муку в отдельную емкость. Добавьте соль и перемешайте.
Make the dough for profiteroles with custard. Pour water into the pan, add butter. Place on the fire until the butter dissolves. Cook, stirring, until the mixture boils. Add the flour and salt and stir quickly with a spoon until the dough comes together into a ball. Remove from stove. Wait 20 minutes. The mixture should cool. Add chicken eggs one at a time into the dough. After adding each egg, the dough must be thoroughly mixed.
Сделайте тесто для профитролей с заварным кремом. Влейте в кастрюлю воду, добавьте сливочное масло. Поставьте на огонь, чтобы масло растворилось. Готовьте, помешивая, до закипания смеси. Всыпьте муку с солью и быстро вымешивайте ложкой, чтобы тесто собралось в комок. Снимите с плиты. Подождите 20 минут. Смесь должна остыть. Введите в тесто куриные яйца по одному. После добавления каждого яйца тесто нужно тщательно перемешивать.
Bake the profiteroles. Place the dough in a piping bag and pipe it onto the baking sheet, spacing 3cm apart. Place the pan in the hot oven for 10 minutes. Then reduce the temperature to 160℃. Bake for another 25 minutes. Remove the profiteroles from the oven and leave to cool.
Испеките профитроли. Поместите тесто в кондитерский мешок и выдавливайте его на противень на расстоянии 3 см друг от друга. Поставьте противень в горячую духовку на 10 минут. Затем уменьшите температуру до 160℃. Выпекайте еще 25 минут. Достаньте профитроли из печи и оставьте остывать.
Make homemade custard. Take a clean pan, add salt, sugar and flour into it. Stir. Pour milk in portions and immediately stir until smooth. Place on medium heat. Bring the mixture to a boil, stirring continuously. Cook for 1 minute. Turn off the heat. Take some cream from the pan and transfer it to a clean container. Add the pre-beaten yolks. Mix well. Transfer the mixture back into the saucepan with the cream. Place on low heat. Cook, stirring constantly. Wait for the mixture to boil. Remove the cream from the stove and add vanilla. Stir and leave to cool. When the cream has cooled, put it in the refrigerator.
Приготовьте домашний заварной крем. Возьмите чистую кастрюлю, всыпьте в нее соль, сахар и муку. Перемешайте. Порционно вливайте молоко и сразу перемешивайте до однородности. Поставьте на средний огонь. Доведите смесь до кипения, непрерывно помешивая. Варите 1 минуту. Выключите огонь. Возьмите немного крема из кастрюли и переложите в чистую емкость. Добавьте взбитые заранее желтки. Хорошо перемешайте. Переложите смесь обратно в кастрюлю с кремом. Поставьте на медленный огонь. Варите, постоянно помешивая. Дождитесь, пока смесь закипит. Снимите крем с плиты и добавьте ванилин. Перемешайте, оставьте остывать. Когда крем остынет, поставьте его в холодильник.
Finish preparing the profiteroles. Make small holes of 3-5 mm in the workpieces. Fill a pastry syringe with custard and fill the cakes.
Завершите приготовление профитролей. Сделайте в заготовках небольшие отверстия 3-5 мм. Наполните кулинарный шприц заварным кремом и начините пирожные.
To serve the finished profiteroles more effectively, sprinkle them with a small amount of powdered sugar.
Для того, чтобы эффектнее подать готовые профитроли, посыпьте их небольшим количеством сахарной пудры.