Rinse each spinach leaf thoroughly under running water and dry with a paper towel. Do the same with parsley. If using chunky Parmesan, grate it finely. Remove the ricotta from the refrigerator in advance. It should be at room temperature for ease of preparation. Prepare cling film. Take out the blender.
Каждый листик шпината тщательно промойте под проточной водой и обсушите бумажным полотенцем. Проделайте то же самое с петрушкой. Если используете кусковой пармезан, натрите его на мелкой терке. Заранее вытащите из холодильника рикотту. Она должна быть комнатной температуры для удобства приготовления. Подготовьте пищевую пленку. Достаньте блендер.
Prepare the dough. For a proper dough you will need flour, 4 eggs and salt. Mix these ingredients in a deep bowl or on a cutting table. Knead the dough well. It should turn out smooth and elastic. Leave it for 30 minutes, wrapped in cling film to prevent it from airing.
Приготовьте тесто. Для правильного теста понадобится мука, 4 яйца и соль. В глубокой миске или на разделочном столе смешайте эти ингредиенты. Хорошо вымесите тесто. Оно должно получиться гладким и эластичным. Оставьте его на 30 минут, завернув в пищевую пленку, чтобы не заветрилось.
Make the filling. Melt the butter in a frying pan and add spinach to it. Simmer over low heat for 5 minutes. Cool. Transfer to a deep bowl, add ricotta to the spinach and stir. Finely chop the parsley. Add it to the spinach and cheese filling, add bread crumbs, nutmeg, grated cheese and 1 egg. Salt and pepper. Place in a blender bowl and puree until smooth.
Сделайте начинку. В сковороде растопите сливочное мало и добавьте к нему шпинат. Тушите на маленьком огне 5 минут. Остудите. Переложите в глубокую миску, добавьте к шпинату рикотту и перемешайте. Мелко нарубите петрушку. Всыпьте ее к шпинатно-сырной начинке, добавьте крошки хлеба, мускатный орех, натертый сыр и 1 яйцо. Посолите, поперчите. Переложите в чашу блендера и перетрите до однородности.
Make ravioli with spinach. Divide the finished dough into 2 equal parts. Roll them into layers. The thickness of each should not be more than 2 mm. Place approximately walnut-sized portions of the filling at equal distances from each other. Place a loose sheet of dough on top of the filled dough. Cut the dough into squares so that the filling is exactly in the center. Press the edges of the squares with a fork. Boil water in a saucepan and salt it. Once boiling, add ravioli. Cook them for 10 minutes.
Слепите равиоли со шпинатом. Готовое тесто поделите на 2 равные части. Раскатайте их в пласты. Толщина каждого не должна быть более 2 мм. На равном расстоянии друг от друга положите порции начинки размером примерно с грецкий орех. Поверх теста с начинкой положите свободный пласт теста. Нарежьте заготовку на квадраты, чтобы начинка была точно по центру. Прижмите края квадратов вилкой. Вскипятите в кастрюле воду, посолите ее. После закипания добавьте равиоли. Варите их 10 минут.
Place the finished ravioli in portions on a plate. Melt the butter and pour it over the dish, then sprinkle with a little grated cheese.
Готовые равиоли сложите порционно в тарелку. Растопите сливочное масло и полейте им блюдо, а затем посыпьте небольшим количеством тертого сыра.