Peel the garlic and chop it. Rinse the spinach under cold water. Take out the blender. Prepare cling film.
Очистите чеснок от шелухи и порубите. Шпинат промойте под холодной водой. Достаньте блендер. Подготовьте пищевую пленку.
Prepare the dough. On the counter or in a deep bowl, form a mound of flour with a depression in the center. Add salt and eggs there. Knead the dough well until elastic, then cover with cling film and place in the refrigerator for 30 minutes.
Приготовьте тесто. На столе или в глубокой чаше сформируйте горку из муки с углублением в центре. Добавьте туда соль и яйца. Хорошо вымесите тесто до эластичного состояния, а затем накройте пищевой пленкой и уберите на 30 минут в холодильник.
Make the filling. Take a thick bottom pan and melt the butter. Add spinach and chopped garlic. Simmer this mixture for 5 minutes. Transfer the processed spinach to a blender bowl. Add goat cheese, parmesan, salt and pepper. Grind until smooth.
Сделайте начинку. Возьмите кастрюлю с толстым дном, растопите сливочное масло. Добавьте шпинат и измельченный чеснок. Тушите эту смесь 5 минут. Переложите обработанный шпинат в чашу блендера. Туда же положите козий сыр, пармезан, соль и перец. Измельчите до однородности.
Assemble the giant ravioli. Remove the dough from the refrigerator. Form into flat cakes with a diameter of 10 cm. Place the filling in the center of each layer. Make a small depression in it and break a quail egg into it. Cover the top with an empty layer of dough and secure the edges. Boil water in a saucepan. Using a slotted spoon, carefully lower the Charlie Giant ravioli into place. Cook over low heat for 8 minutes.
Соберите равиоли-гигант. Достаньте тесто из холодильника.Сформируйте лепешки диаметром 10 см. В центр каждого пласта выложите начинку. Сделайте в ней небольшое углубление и разбейте в него перепелиное яйцо. Сверху накройте пустым пластом теста и закрепите края. Вскипятите воду в кастрюле. Аккуратно шумовкой опустите равиоли чарли-гигант. Варите на минимальном огне 8 минут.
Remove the giant ravioli from the pan and place on a flat plate. Drizzle with a little olive oil.
Достаньте равиоли-гигант из кастрюли, переложите на плоскую тарелку. Полейте небольшим количеством оливкового масла.