Prepare your food. Wash the shrimp, peel, leaving the tails, and dry. Place breadcrumbs and flour into separate bowls. To reduce cooking time, buy ready-peeled shrimp with tails at the store.
Подготовьте продукты. Креветки помойте, почистите, оставив хвостики, обсушите. Насыпьте панировочные сухари и муку в отдельные тарелки. Чтобы сократить время приготовления, купите в магазине готовые очищенные креветки с хвостиками.
Marinate the shrimp. Salt the shrimp, sprinkle with oregano and basil, and sprinkle with lemon juice. Leave to marinate for 30 minutes.
Замаринуйте креветки. Креветки посолите, посыпьте орегано и базиликом, сбрызните лимонным соком. Оставьте мариноваться на 30 минут.
Cook shrimp in breadcrumbs. Mix flour with salt and pepper. Toss shrimp in mixture. Whisk the egg and mix them well. Dip shrimp in egg and roll in breadcrumbs. Heat the frying pan. The shrimp should be completely covered in oil while frying. Fry the shrimp on all sides until golden brown over high heat. Serve to the table.
Приготовьте креветки в сухарях. Смешайте муку с солью и перцем. Обваляйте креветки в смеси. Взболтайте яйцо и хорошенько перемешайте их. Обмакните креветки в яйцо, обваляйте в панировочных сухарях. Разогрейте сковороду. Креветки во время жарки должны быть полностью покрыты маслом. Обжарьте креветки со всех сторон до золотистой корочки на сильном огне. Подавайте к столу.
Serve breaded shrimp with honey soy sauce and sliced lime.
Подавайте креветки в сухарях с медово-соевым соусом и нарезанным лаймом.