Prepare your food. Wash the liver, dry it, cut it into strips 2-3 cm wide. Remove vessels and film. Place breadcrumbs and flour in 2 separate bowls. Take out the meat hammer. To make the breading more fluffy, prepare crackers from white bread. First dry 3-4 slices in a toaster and grind in a blender.
Подготовьте продукты. Печень промойте, обсушите, нарежьте на полоски 2-3 см шириной. Удалите сосуды и пленку. Панировочные сухари и муку насыпьте в 2 отдельные миски. Достаньте молоточек для отбивания мяса. Чтобы панировка получилась пышной, приготовьте сухари из белого хлеба. Предварительно 3-4 ломтика обсушите в тостере и измельчите в блендере.
Prepare the liver in breadcrumbs. Lightly beat the chopped pieces of liver and add salt. For the breading, in a separate bowl, beat the eggs, add salt and pepper. Heat the frying pan. Sprinkle each piece of liver with flour, dip in the egg, and then roll in breadcrumbs. Fry on both sides in vegetable oil.
Приготовьте печень в сухарях. Нарезанные кусочки печени слегка отбейте и посолите. Для панировки в отдельной миске взболтайте яйца, посолите, поперчите. Разогрейте сковороду. Каждый кусочек печени обсыпьте мукой, окуните в яйцо, а затем обваляйте в сухарях. Обжарьте с двух сторон на растительном масле.
Serve the liver in breadcrumbs with sliced cucumbers, tomatoes and boiled potatoes.
Подавайте печень в панировочных сухарях с нарезанными огурцами, помидорами и отварным картофелем.