Peel the onion and garlic. Wash and dry the champignons. Drain the pineapples and corn. Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel.
Очистите лук и чеснок. Шампиньоны помойте и обсушите. Слейте жидкость с ананасов и кукурузы. Куриное филе ополосните и промокните бумажным полотенцем.
Place the fillet in boiling water and cook for about 15 minutes over low heat.
Опустите филе в кипящую воду и варите примерно 15 минут на небольшом огне.
Cut the onions into small cubes.
Порежьте репчатый лук небольшими кубиками.
Chop the champignons into thin slices.
Нашинкуйте тонкими пластинками шампиньоны.
Grate the cheese on a fine grater.
На мелкой терке натрите сыр.
Heat a frying pan and fry the onions in vegetable oil until golden, about 3-4 minutes.
Разогрейте сковороду и обжарьте на растительном масле репчатый лук до золотистости около 3-4 минут.
Add the mushrooms to the onions and fry for about 5 minutes. Add salt to taste.
Добавьте к луку грибы и обжарьте еще около 5 минут. Посолите по вкусу.
Cool the finished chicken fillet a little and cut into large cubes.
Готовое куриное филе немного охладите и порежьте крупными кубиками.
In a deep salad bowl, combine chicken, onions with mushrooms, pineapples, corn and cheese. Squeeze out a clove of garlic. Season with mayonnaise and mix.
В глубоком салатнике соедините курицу, лук с грибами, ананасы, кукурузу и сыр. Выдавите зубчик чеснока. Заправьте майонезом и перемешайте.
Chicken and pineapple salad is ready.
Салат с курицей и ананасами готов.
Serve the salad garnished with parsley. Bon appetit.
Подавайте салат, украсив петрушкой. Приятного аппетита.