"Turn on the oven and set the temperature to 180℃. Cut the bread into pieces 1-1.5 cm thick. Peel the garlic and pass it through a press.
"Включите духовку и установите температуру 180℃. Нарежьте хлеб на кусочки толщиной 1-1,5 см. Очистите чеснок и пропустите его через пресс.
Prepare the crackers. Take a deep bowl and pour olive oil into it. Add salt and chopped garlic. Stir. Add sliced bread to mixture. Stir gently so that the bread does not crumble.
Подготовьте сухарики. Возьмите глубокую миску и налейте в нее оливковое масло. Добавьте соль и измельченный чеснок. Перемешайте. Выложите в смесь нарезанный хлеб. Аккуратно перемешайте, чтобы хлеб не раскрошился.
Fry the crackers. Place a dry frying pan over medium heat. Place bread soaked in sauce on it. Fry on all sides for 4 minutes until golden brown. Place the crackers on a baking sheet and place in the oven. Bake for 15 minutes.
Обжарьте сухари. Поставьте сухую сковороду на средний огонь. Выложите на нее пропитанный соусом хлеб. Жарьте со всех сторон в течение 4 минут до появления золотистой корочки. Выложите сухарики на противень и поставьте в духовку. Запекайте 15 минут.
Ready-made croutons are served in Caesar salad. They can also be placed on a beautiful plate and served separately as an appetizer.
Готовые сухарики подают в салате "Цезарь". Также их можно выложить на красивую тарелку и подать в качестве закуски отдельно.