Wash the eggs with soap and dry them with a paper towel. Prepare a whisk and a small bowl.
Вымойте яйца с мылом и просушите их бумажным полотенцем. Подготовьте венчик и небольшую миску.
Prepare a batter from crackers. Take a dry, clean bowl and crack the eggs into it. Mix them with a whisk so that the yolks and whites become one mass. Add salt and ground black pepper to the egg mixture. Stir. Add breadcrumbs to eggs. Stir so that there are no lumps. The batter for chops made from eggs and flour is ready. It should turn out homogeneous and quite thick.
Приготовьте кляр из сухарей. Возьмите сухую чистую миску и разбейте в нее яйца. Перемешайте их венчиком так, чтобы желтки и белки стали одной массой. Добавьте в яичную смесь соль и молотый черный перец. Перемешайте. Всыпьте в яйца панировочные сухари. Перемешайте, чтобы не было комочков. Кляр для отбивных из яиц и муки готов. Он должен получиться однородным и достаточно густым.
Ready-made batter is not served separately. It is usually used to cook fish, cutlets or chops.
Отдельно готовый кляр не подают. Обычно его используют для приготовления рыбы, котлет или отбивных.