Remove the butter from the refrigerator in advance to allow it to soften. Turn on the oven and heat it to 120℃. Cut the loaf into pieces 1-1.5 cm thick. Cover a dry baking tray with baking paper.
Достаньте масло из холодильника заранее, чтобы оно стало мягким. Включите духовку и нагрейте ее до 120℃.Нарежьте батон на кусочки толщиной 1-1,5 см. Застелите сухой противень бумагой для выпечки.
Prepare the crackers. Lightly spread each piece with butter. Place the pieces on a baking sheet so that the oil is on top. Sprinkle each piece with sugar. Place the baking sheet in the oven. It is better to do this with the help of oven mitts so as not to get burned. Bake for 30 minutes. When the loaf pieces are golden, remove the baking sheet from the oven.
Приготовьте сухари. Каждый кусочек тонко намажьте сливочным маслом. Выложите заготовки на противень так, чтобы масло было сверху. Посыпьте каждый кусочек сахаром. Поместите противень в духовой шкаф. Сделать это лучше при помощи прихваток, чтобы не обжечься. Запекайте 30 минут. Когда кусочки батона станут золотистыми, достаньте противень из духовки.
Transfer the finished crackers to a beautiful plate and serve with tea.
Переложите готовые сухари на красивую тарелку и подавайте к чаю.