Rinse the parsley and green onions. Allow excess liquid to drain. Chop relatively finely. If necessary, peel the mushrooms and chop them fairly coarsely. Peel and chop the garlic. Cut the onion into small cubes.
Промойте петрушку и зеленый лук. Дайте лишней жидкости стечь. Нарубите относительно мелко При необходимости очистите шампиньоны и нарежьте их достаточно крупно. Чеснок почистите и измельчите. Репчатый лук нарезать мелким кубиком.
Prepare mushroom pesto. Pour olive oil into the pan and add chopped onions and garlic. Fry them until golden brown, add green onions. Continue cooking for another 1 minute. Add mushrooms, sun-dried tomatoes and chili peppers to the pan. Simmer the pesto for 5 minutes. Add walnuts and parsley, pour 50 ml of water, add salt. Cook for another 3 minutes. Turn off the heat and cool. Transfer the sauce to a blender bowl and blend until pureed.
Приготовьте песто с грибами. Налейте в сковороду оливковое масло и добавьте измельченный репчатый лук и чеснок. Обжарьте их до появления золотистой корочки, добавьте зеленый лук. Продолжайте жарить еще 1 минуту. Положите на сковороду грибы, вяленые помидоры и перец чили. Тушите песто 5 минут. Засыпьте грецкие орехи и петрушку, налейте 50 мл воды, посолите. Готовьте еще 3 минуты. Выключите огонь и остудите. Переложите соус в чашу блендера и смешайте до консистенции пюре.
Serve the mushroom pesto warm.
Подавайте соус песто с грибами теплым.