Cut the loaf into slices. They, in turn, are divided into small cubes of the same size.
Нарежьте батон на ломти. Их, в свою очередь, на маленькие кубики одинакового размера.
Dry the breadcrumbs in a frying pan. Heat a dry frying pan and pour the bread pieces into it. It is better not to add crumbs along with bread cubes, because they will quickly dry out and start to burn. Dry the bread over medium heat, stirring constantly. Make sure that the crackers do not burn, otherwise they will taste bitter. Let the breadcrumbs cool after cooking.
Подсушите панировочные сухари на сковороде. Сухую сковороду разогрейте, насыпьте в нее хлебные кусочки. Крошки лучше не добавлять вместе с кубиками хлеба, потому что они быстро подсушатся и начнут гореть. На среднем огне подсушите хлеб, постоянно помешивая. Следите, чтобы сухари не подгорели, иначе они будут горчить. Дайте сухарям остыть после приготовления.
Grind the cooled crackers. In any convenient way: in a food processor, blender or coffee grinder, grind the crackers into fine crumbs. You can put the bread pieces in a bag and roll them with a rolling pin. Pour the finished breading into a clean, dry container.
Измельчите остывшие сухари. Любым удобным способом: в кухонном комбайне, блендере или в кофемолке протрите сухари в мелкую крошку. Можно положить хлебные кусочки в пакет и прокатать скалкой. Готовую панировку пересыпьте в чистую сухую посуду.
At home, store breadcrumbs in an airtight container to prevent them from becoming damp or moldy. You can store them in the freezer in a tightly sealed bag.
Панировочные сухари в домашних условиях храните в герметичной упаковке, чтобы они не отсырели и не заплесневели. Можно хранить их в морозилке в плотно завязанном пакете.