Rinse the basil under running water and dry it with a napkin. Remove unnecessary films from poultry meat and wash thoroughly.
Промойте базилик под проточной водой и высушите его салфеткой. С мяса птицы уберите ненужные пленки, тщательно вымойте.
Prepare the pesto. Place basil, Parmesan, pine nuts, garlic and olive oil in a food processor bowl. Blend until pureed.
Приготовьте песто. В чашу измельчителя сложите базилик, пармезан, кедровые орехи, чеснок и оливковое масло. Смешайте до состояния пюре.
Make pesto chicken. Place chicken fillet in a baking dish, salt and pepper it. Season with pesto sauce. Bake in an oven preheated to 180˚C for 25 minutes.
Сделайте курицу с соусом песто. Выложите в форму для запекания куриное филе, посолите и поперчите его. Сдобрите соусом песто. Запекайте в разогретой до 180 ˚C духовке 25 минут.
Place the pesto chicken on a platter and top with grated Parmesan. Serve the dish hot.
Выложите курицу с песто на блюдо, сверху посыпьте тертым пармезаном. Подавайте блюдо горячим.