Conveniently arrange all the ingredients. Fillet the herring. Boil the carrots, peel them. Place the butter in the freezer until it becomes hard. Prepare a meat grinder.
Удобно разложите все ингредиенты. Разделайте сельдь на филе. Отварите морковь, очистите ее от кожуры. Сливочное масло положите в морозилку, чтобы оно стало твердым. Приготовьте мясорубку.
Prepare herring fillets. Make sure there are no bones left in the fish. Pass herring fillets, boiled carrots and butter through a meat grinder. Mix thoroughly and let the mixture sit for 10 minutes.
Подготовьте филе сельди. Убедитесь, что в рыбе не осталось косточек. Пропустите через мясорубку филе сельди, отварную морковь и сливочное масло. Тщательно перемешайте и дайте смеси постоять 10 минут.
Forshmak with carrots goes very well in taste with rye bread, as well as baked potatoes. Bake the potatoes in halves in the oven, add salt, add butter, and sprinkle with finely chopped green onions. The snack can be stored in the refrigerator for no more than 2 days.
Форшмак с морковью очень хорошо сочетается по вкусу с ржаным хлебом, а также печеным картофелем. Запеките в духовке картофель половинками, посолите, добавьте сливочное масло, посыпьте мелко нарезанным зеленым луком. Закуску можно хранить в холодильнике не более 2 суток.