Conveniently arrange all the ingredients. Fillet the herring. Boil the eggs and peel them. Wash the apples and lemon. Prepare your blender.
Удобно разложите все ингредиенты. Разделайте сельдь на филе. Отварите яйца, очистите их от скорлупы. Помойте яблоки и лимон. Подготовьте блендер.
Prepare your food. Check that the herring fillets are pitted. Cut the fish into small pieces. Cut the onion into half rings. Squeeze 1 tbsp from lemon. juice and sprinkle onion. Leave to marinate for 5 minutes. Peel and core the apple. Pour water over the loaf and leave to soak.
Подготовьте продукты. Проверьте, чтобы филе сельди было без косточек. Нарежьте рыбу на небольшие кусочки. Лук нарежьте полукольцами. Из лимона выдавите 1 ст.л. сока и сбрызните лук. Оставьте промариноваться на 5 минут. Очистите яблоко от кожуры и удалите сердцевину. Батон полейте водой и оставьте размокнуть.
Mix the products in a blender. Place pieces of fish, chopped apple, pickled onion, soaked loaf, and vegetable oil into a blender. Grind everything using a blender. Grate the eggs on a fine grater. Add to the fish mixture, mix thoroughly. Season with salt and pepper. Place the dish in the refrigerator for 1 hour.
Смешайте продукты в блендере. Положите в блендер кусочки рыбы, нарезанное на кусочки яблоко, маринованный лук, размоченный батон, растительное масло. Измельчите все при помощи блендера. Натрите яйца на мелкой терке. Добавьте к рыбной массе, тщательно перемешайте. Посолите и поперчите. Уберите блюдо в холодильник на 1 час.
Place mincemeat with apple in a salad bowl, form a beautiful surface with a spoon. Garnish with onion rings, thin slices of lemon and pickled cucumber. You can sprinkle finely chopped green onions along the edge of the salad bowl. The dish can be stored in the refrigerator for no more than 2 days.
Форшмак с яблоком выложите в салатник, сформируйте ложкой красивую поверхность. Украсьте колечками репчатого лука, тонкими ломтиками лимона и маринованного огурца. По краю салатника можно посыпать мелко нарезанный зеленый лук. Хранить блюдо можно в холодильнике не более 2 суток.